Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekességek, és ritkán látott dolgok a történelemből

Amiről a történelemkönyvek nem írnak

2016\08\08 Zajza 13 komment

Titokzatos horogkereszt az erdőben

svasztik.jpgAz emberi természet már csak olyan, hogy mindenben logikát keres. De ha egy fenyőerdőben egy óriási horogkeresztet  formázó vörösfenyő-csoportot látunk, arra elég nehéz logikus magyarázatot találni. Az északkelet-németországi Zernikow város külterületén elterülő fenyőerdő belsejében egy mintegy 4300 m2-es vörösfenyő-csoport áll, gondosan horogkereszt-alakzatba rendezve.

Tovább olvasom
2016\03\17 Zajza 4 komment

Reckless - A koreai háború hőse

reckless_hos600x380.jpgReckless egy nem mindennapi kanca egy nem mindennapi történettel. Reckless háborús hős, aki a koreai háborúban a tengerészgyalogságot segítette. Sérült katonákat mentett meg a frontvonalról miközben 500 lövés érte percenként a terepet, muníciót cipelt a hátán, és ez idő alatt az étvágya mit sem változott, a reggeli kávé és palacsinta volt a kedvence, amikor megengedhette magának az ilyesfajta luxust.

Tovább olvasom
2015\09\28 Zajza 56 komment

Hírhedt sorozatgyilkosok - A rosztovi rém 18+

88297.jpgAndrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét a Rosztovi területen követte el, de gyilkolt Ukrajnában és Üzbegisztánban is. Egy magyar lány is az áldozatai között volt.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása